Een boze Italiaanse fan snapt niet dat spelers van 'mindere' clubs worden opgesteld; Wesley Sneijder imiteert Johan C. en Johan D. laat nog even fijntjes doorschemeren wie het echte genie is.

Kop van de dag:
'Van Basten gelukkig niet te trots om te luisteren' - VI-hoofdredacteur Johan Derksen maakt op zijn eigen site nog even duidelijk wie het echte genie achter de prachtige vertoning van maandagavond was.

Quote van de dag:
"Hoe kun je het hele middenveld van AC Milan opstellen, dat als vijfde eindigde in de competitie? Geniaal!' - Een boze Italiaanse voetbalfan realiseerde zich waarschijnlijk niet dat de Nederlandse achterhoede bestond uit spelers van Sevilla (vijfde), Blackburn Rovers (zevende), Feyenoord (zesde) en HSV (vierde).

Spotlicht:
Wesley Sneijder - De jonge middenvelder zal niet met zijn prachtige treffer tegen Italië de boeken ingaan, maar met zijn nog mooiere quote tegenover de Britse krant The Times over het incident met Van Persie: "Een storm in a teacup". Johan krijgt concurrentie.

Uitglijder van de dag:
Tom Boonen - Kwam eerder al in opspraak dankzij zijn relatie met een minderjarig Nederlands meisje. Zijn cocaïnegebruik lijkt echter het einde te worden van de Vlaamse wielerheld.

Foto van de dag:

</p>