Djokovic redt het weer net niet; de kwaliteit van de velden op het komende Europees kampioenschap in Zwitserland en Oostenrijk en de hoofdbrekers van Marco Materazzi.

Kop van de dag:
Van Nistelrooy in hoofd Materazzi - De Telegraaf bekent dat de Italiaanse verdediger dag en nacht wakker ligt van onze Nederlandse goalgetter. Maar zou hij dat voor het Wereldkampioenschap in 2006 ook gehad hebben van Zinédine Zidane?

Quote van de dag:
"Oostenrijk is op afstand de slechtste ploeg bij het EK. Ze hebben niets te verliezen" - Oud-international Toni Polster laat zijn licht even schijnen over de kansen van zijn land op het aanstaande EK. Deze redactie is benieuwd waarmee Clarence Seedorf over tien jaar komt.

Uitglijder van de dag:
Martin Kallen - De voorzitter van het EK-organisatiecomité liet vandaag weten dat 'alle velden er goed bij liggen, maar veel regen kunnen we niet meer hebben'. De valpartijen van Arjen Robben op het Europees kampioenschap zijn dus misschien wel echt.

Spotlicht:
Kosuke Kitajima - De 25-jarige Japanse schoolslagspecialist is de 'zwempakoorlog' meer dan zat. De tweevoudig Olympisch kampioen trok, tegen de zin in van de Japanse overheid, de snelle LZR Racer van Speedo aan in plaats van het eigen merk Mizuno. Resultaat: een nieuw nationaal record op de 100 school.

Foto van de dag:

Djokovic van slag

FOTO: ANP | Djokovic redde het in de halve finale letterlijk en figuurlijk net niet tegen Rafael Nadal.