TMF heeft hét verassingoptreden van André Hazes tijdens het EK; Zlatan en Van Persie in de strijd om de ego's, Leo mist zijn sigaar en Guus zet zijn fiets niet op slot.

Kop van de dag:
Een ego ter grootte van Stockholm - De Pers onderschat schromelijk hoe Internazionale-spits Zlatan Ibrahimovic over zichzelf denkt. Deze redactie wou graag Milaan nomineren als passende metafoor.

Quote van de dag:
"Hij hoeft niet eens op slot. Niet nodig natuurlijk, in Duitsland hebben ze er altijd voor gezorgd dat er genoeg fietsen zijn." - Guus Hiddink vertelt in het AD dat hij geen slot nodig heeft voor de fiets die hij dagelijks gebruikt tijdens het trainingskamp in het zuid-Duitse Rottach-Egern.

Uitglijder van de dag:
Muziekzender TMF - Volgens een woordvoerster van TMF zal de muziekzender kijkers tijdens de rust van de wedstrijden op het EK voorzien van een verzetje. "Zo komt ondermeer André Hazes langs." Dat op zich is al een hele prestatie, maar grote vraag is natuurlijk: weet Rachel het al?

Spotlicht:
Robin van Persie - In tegenstelling tot zijn Zweedse collega Zlatan Ibrahimovic heeft Robin van Persie geen last van zijn ego. In dagblad Trouw zegt de international dat hij zichzelf "negen van de tien keer zou opstellen". De zestien miljoen Nederlandse bondscoaches zien hem liever alle tien keer spelen.

Foto van de dag:

</p>