Wanneer u regelmatig online bent, kent u ongetwijfeld de voor- en nadelen van het medium Internet. Vooral wanneer u verzocht wordt om persoonlijke gegevens achter te laten om gebruik te kunnen maken van bepaalde diensten, is het enerzijds een voordeel dat u 'gratis' van de dienst gebruik kunt maken maar anderzijds zit u er niet op te wachten dat uw persoonlijke gegevens eventueel worden misbruikt. Bij NU.nl zijn uw persoonlijke gegevens beschermd door de privacy statement. Hierin staat precies vermeld hoe NU.nl omgaat met uw persoonlijke gegevens.

Wanneer u uw e-mail adres en persoonlijke gegevens aan NU.nl ter beschikking stelt om gebruik te kunnen maken van de NU.nl nieuwsbrief, geeft u daarmee toestemming dat NU.nl uw e-mail adres mag inzetten om u te voorzien van informatie van derden. Hiervoor werken wij uitsluitend samen met erkende e-mail marketingorganisaties die aangesloten zijn bij de DMSA en andere organisaties binnen de e-mail marketing branche. Deze erkende e-mail marketingorganisaties bieden u een dienst die u met name van alle voordelen gebruik laat maken en die helemaal op u is gericht.

Als deelnemer aan de dienst vertelt u ons over uzelf en uw interesses en daardoor zijn wij in staat u gericht e-mails te zenden met informatie en aanbiedingen die relevant voor u zijn. Helemaal gratis wordt u door op de hoogte gehouden van de beste aanbiedingen en meest interessante informatie die speciaal geselecteerde aanbieders op het Internet bieden. Op deze manier laat u het aanbod op u afkomen en bespaart u zichzelf veel zoekwerk.

Zo ontvingen al velen gebruikers van deze informatieve diensten aanbiedingen per e-mail over ondermeer:

-gereduceerde vakantieverblijven
-mega-kortingen op vliegtickets
-goedkope abonnementen op bekende tijdschrifttitels
-interessante informatie over nieuwe productlanceringen en nieuwtjes

Wereldwijd wordt samengewerkt met veel grote bedrijven en merken. Hierdoor kan u een breed en gevarieerd aanbod geboden worden, waarmee u uw voordeel kunt doen!

NU.nl ondersteunt de richtlijnen die voor email marketing gelden en geeft daarbij de garantie dat:
·volledige privacy met betrekking tot het gebruik van de gegevens wordt gegarandeerd
·als gevolg van de Nederlandse Wet Bescherming Persoonsgegevens (Wbp) u wettelijk het recht heeft om alle gegevens te bekijken die wij van u hebben.
·uw e-mail adres slechts één maal per maand per informatieboodschap zal worden ingezet
·u direct de mogelijkheid geboden wordt zich uit te schrijven in elke verstuurde aanbieding

We hopen dat u veel plezier zult beleven aan deze service!

Met vriendelijke groet,

B. Wiggers, uitgever NU.nl