Naaz (21) wil op dit moment in haar carrière niet deelnemen aan het Eurovisie Songfestival. De zangeres die door winnaar Duncan Laurence werd getipt als kandidaat voor de volgende editie, is niet klaar voor alle drukte die het evenement met zich meebrengt, vertelt ze aan NU.nl.

"Op dit moment in mijn leven niet. Misschien ooit, als Nederland dat ook wil", lacht ze. Naaz zit vooral niet te wachten op de enorme drukte en aandacht voor haar persoon die zou ontstaan door het Songfestival. "Ik heb gemerkt dat ik de aandacht nog wel kan verdragen als ik ook de tijd heb om muziek te blijven maken, maar de piek die het Songfestival met zich mee zou brengen hoeft van mij niet", vertelt ze aan NU.nl.

"Ik ben heel tevreden met het proces waar ik nu inzit, waarbij ik precies kan maken wat ik wil op mijn eigen tempo", aldus de zangeres. Ze liet eerder op sociale media weten wel vereerd te zijn door het voorstel van Laurence.

"Ik vind persoonlijk dat we iemand als Davina Michelle of Naaz moeten sturen", zei de zanger na zijn overwinning tegen Radio 10. "Het zou echt te gek zijn als er weer jong talent gestuurd wordt, met het juiste liedje uiteraard, want daar draait het uiteindelijk ook om", aldus de zanger. Davina Michelle liet vrijdagavond in de talkshow Beau weten nog niet te zijn benaderd.

Naaz keerde eerder dit jaar terug met de nieuwe single TAPED. Op vrijdag 6 september verscheen het lied damage :(. Haar tweede EP the beautiful struggle wordt op 4 oktober uitgebracht.

Beluister hier TAPED van Naaz
182
Beluister hier TAPED van Naaz