OG3NE is niet tevreden met de elfde plek in de finale van het Eurovisie Songfestival. 
"We zijn wel een beetje teleurgesteld. We gingen voor een hogere positie dan de elfde plek. Maar het is niet anders. We hopen dat we iets goed hebben neergezet en zijn zelf in ieder geval heel trots."

De zussen Lisa, Shelley en Amy stonden na de finale van het Eurovisie Songfestival kort de pers te woord bij aankomst in hun hotel. Ze vertelden over de climax van het Europese avontuur. Lisa: "Het was vooral heel erg mooi en geweldig om daar te staan."

Na afloop van hun Lights and Shadows vielen de zussen elkaar op het podium huilend in de armen. "Tranen van geluk", vertelt Shelley. "Alles kwam bij elkaar. Dat we daar met z'n allen konden staan, dat we al zoveel positieve reacties hadden gekregen. Mama die uiteindelijk als verrassing toch hier naartoe kon komen." Amy: "Dat doet dat liedje zo vaak. En op dat moment weet je dat dat het laatste moment op het podium is. Dat gevoel is zo anders en zo gaaf. Dat voel je."

OG3NE zingt Lights and Shadows tijdens finale Eurovisie Songfestival
OG3NE zingt Lights and Shadows tijdens finale Eurovisie Songfestival

Pieken en dalen

Voordat de puntentelling begon waren de zussen naar eigen zeggen vooral 'een beetje aan het feesten'. "Het was een hele leuke avond. De punten van de vakjury's gingen een beetje met pieken en dalen. En toen stonden we ineens vijfde", vertelt Shelley.

"Dan kan het alle kanten op. En het ging net de verkeerde kant op. Maar we zijn heel trots met de score die we hebben gehaald en hebben er alles aan gedaan."