In beeld: OG3NE tijdens het Eurovisie Songfestival

OG3NE is zaterdagavond elfde geworden bij de finale van het Eurovisie Songfestival in Kiev, Oekraïne. Portugal won het liedjesfestijn. Bekijk de beelden van de afgelopen dagen van Amy, Shelley en Lisa.

Lisa, Amy en Shelley omarmen elkaar na hun optreden. OG3NE is emotioneel nadat ze hun nummer, dat zij opdragen aan hun moeder, hebben gezongen.

De drie meiden worden uitgezwaaid door hun zieke moeder Isolde, die een verrassingsbezoek bracht om haar dochters aan te moedigen. (Foto: ANP)

Het Songfestival-avontuur van de zussen begon op 1 mei op Schiphol. Onder belangstelling van tientallen fotografen en hun vriendjes werden de zangeressen uitgezwaaid.​(Foto: ANP)

Op de rode loper in aanloop naar het Eurovisie Songfestival in Kiev gaven de zussen aan internationale pers al een klein voorproefje van hun optreden. (Foto: ANP)

De meidengroep op het podium tijdens de eerste dress rehearsal voor hun optreden op het Eurovisie Songfestival in Kiev. (Foto: ANP)

De tweede halve finale staat op het punt van beginnen, de zussen vertrekken naar de locatie. (Foto: ANP)

In outfits van ontwerper Tycho Boeker, die ook de 'scheurjurk' van Trijntje Oosterhuis maakte, schitteren de zangeressen op het podium. (Foto: ANP)

De familie, vrienden en Nederlandse pers moedigen ze aan vanuit de persruimte. (Foto: ANP)

Opluchting bij de zussen nadat ze gehoord hebben dat ze doorgaan naar de finale. (Foto: ANP)

Na het zingen van hun nummer tijdens de finale is er een moment van ontlading: huilend geven Amy, Shelley en Lisa elkaar een knuffel. (Foto: ANP)

Ondanks een volgens de zussen teleurstellende elfde plaats kan OG3NE nog lachen bij aankomst bij hun hotel. De dames werden met gejuich onthaald. (Foto: ANP)

Lees meer over:
Tip de redactie