Douwe Bob in top 10 Songfestival bij bookmakers

Volgens de diverse wedkantoren stevent Douwe Bob op een positie in de top 10 van het Eurovisie Songfestival af.

De afgelopen dagen schommelt het nummer Slow Down van Douwe Bob rond de tiende positie bij de bookmakers, maar op de dag van de songfestivalfinale staat de Nederlandse singer-songwriter op een solide achtste plek.

Mocht Douwe Bob daadwerkelijk in de top 10 van het Eurovisie Songfestival eindigen zaterdagavond, dan is het de derde top 10-notering voor Nederland in vier jaar tijd. Anouk eindigde in 2013 op nummer 9 en The Common Linnets werd een jaar later tweede.

Rusland

Rusland staat al weken bovenaan bij de wedkantoren. Sergej Lazarev lijkt de gedoodverfde winnaar met You Are The Only One, terwijl Australië de tweede plek lijkt in te nemen met Dami Ims Sound Of Silence. De Oekraïense zangeres Jamala staat op de derde plek met 1944.

Sergey Lazarev - You Are The Only One

Finale

Andere grote kanshebbers volgens de bookmakers zijn Frankrijk, Zweden en Malta. België zou genoegen moeten nemen met de twaalfde plek. De top 3 van de bookmakers komt vaak overeen met de daadwerkelijke posities in het Eurovisie Songfestival. Zaterdagavond wordt de finale uitgezonden.

Lees meer over:
Tip de redactie