MET NUSPORT EN ŠKODA ALS TOP VIP NAAR PARIJS?

Maak kans op een volledig verzorgd TOP VIP-arrangement voor twee personen naar Parijs in het weekend van de finish van de 100ste Tour de France. De slotetappe van deze jubileumeditie op zondag 21 juli wordt zeer bijzonder, alleen al vanwege de bijzondere route die het peloton aflegt: de start is in de tuinen van het Paleis van Versailles, gaat langs het monument van vijfvoudig Tour-winnaar Jacques Anquetil, over de binnenplaats van het Louvre én om de Arc de Triomphe heen. Voor het eerst in de geschiedenis van de Tour de France is de finish in de avonduren, met aansluitend een spectaculair vuurwerk. De reis is inclusief twee overnachtingen in een viersterrenhotel, ontbijt, lunch, diner en een TOP VIP-arrangement op de Champs-Élysées.

Hoe maak je kans op deze unieke reis? 

Laat ons hieronder in maximaal 140 tekens weten waarom jíj als TOP VIP met ŠKODA mee moet naar de Tour-finish in Parijs.

De actie loopt tot en met vrijdag 19 juli 2013, 12.00 uur. De TOP VIP-reis is van zaterdag 20 tot en met maandag 22 juli.

De winnaar van de Top VIP-reis naar de zesde etappe is Jary Göbel.

 

Tip de redactie
Let op: Je browser is verouderd waardoor de website niet goed wordt weergegeven. Meer informatie over browser ondersteuning