Twee cafetaria’s uit Schouwen-Duiveland in Cafetaria Top 100

Verhage Burgh-Haamstede uit Burgh-Haamstede en Whizz Burger uit Renesse staan beide in de Cafetaria Top 100.

De cafetaria uit Burgh-Haamstede staat het hoogst genoteerd op plaats zes en Whizz Burger valt net buiten de top 10 op plaats nummer elf. De Cafetaria Top 100 wordt jaarlijks georganiseerd door Snackkoerier en is een ranking die bestaat uit een onafhankelijke jury die door middel van een aantal mystery visits.

In het juryrapport van Verhage Burgh-Haamstede geeft de jury complimenten voor eigenaar Steffen Costerus. "De sfeervolle wandschildering geeft gasten een vertrouwd gevoel. Medewerkers maken oogcontact, geven een welgemeende glimlach en nemen de bestellingen correct op. Onze bestelling wordt keurig aan tafel uitgeserveerd."

Volgens de jury zit het goed met de hygiëne. "Alles ziet er schoon en opgeruimd uit." Ditzelfde geldt voor Whizz Burger in Renesse. "Het jonge ondernemerspaar past steeds nieuwe dingen toe en ze doen dit met een aanstekelijk enthousiasme. We worden er gewoon blij van."

Vermeldenswaardig is volgens de jury de vriendelijke en correcte benadering van de medewerkers. "Als de wachttijd te lang dreigt te worden, springt een collega snel bij. Je kunt zien dat het personeel er echt plezier in heeft."

Tip de redactie