Inspiratiecentrum Grevelingen gesloten tot volgend voorjaar

Het Inspiratiecentrum Grevelingen op de Brouwersdam is sinds deze week gesloten voor publiek.

"Momenteel werken wij aan de herpositionering en herinrichting van Inspiratiecentrum Grevelingen. Het centrum is daarom tot nader order gesloten. Excuses voor het ongemak", staat op de website van het Inspiratiecentrum.

Daarmee lijkt het alsof het Inspiratiecentrum het over een andere boeg gaat gooien, maar wat die herpositionering en herinrichting dan precies inhouden kan exploitant Bert Kranendonk niet zeggen. "Herpositionering is precies wat het woord aangeeft", aldus Kranendonk.

Of de sluiting van het Inspiratiecentrum Grevelingen te maken heeft met tegenvallende inkomsten kan Kranendonk niet zeggen. "Geen commentaar", luidt zijn reactie. Volgens de directeur gaat het Inspiratiecentrum in het voorjaar van 2017 weer open. "De sluiting sluit aan op de seizoenssluiting die al gepland stond."

Het Inspiratiecentrum is op 30 april 2015 geopend en is een publiekscentrum met een ‘attractief’  karakter. "Het biedt uitzicht, overzicht en inzicht aan bezoekers, toeristen en bewoners teneinde de herkenbaarheid en aantrekkingskracht van de Grevelingen en de Brouwersdam structureel te vergroten."

Tip de redactie