Vrouw veroorzaakt ongeval op N57 bij Ellemeet

Een 52-jarige vrouw uit Burgh-Haamstede is dinsdagochtend door nog onbekende oorzaak op de verkeerde helft van de N57 terecht gekomen.

Een tegemoetkomende vrachtwagen moest uitwijken voor de auto om op die manier ernstigere gevolgen te voorkomen. Surveillerende agenten kregen rond 09.30 uur een melding dat er een verkeersongeval had plaatsgevonden op de N57 ter hoogte van Ellemeet.

Ter plaatse troffen de agenten op genoemde weg een vrachtauto aan en een personenauto was in de zijkant van de vrachtwagen terechtgekomen. De bestuurster van de auto zat bekneld en is door hulpverleners uit haar positie bevrijd.

Door de meldkamer is de traumahelikopter nog opgeroepen, maar voor het vervoer van het slachtoffer is uiteindelijk gebruik gemaakt van een ambulance. "De vrouw is met onbekende, maar niet levensbedreigende verwondingen naar het ziekenhuis gebracht", aldus de politie.

Het team verkeersongevallen analyse (VOA) is meteen gestart met een onderzoek naar de toedracht van het ongeval, waardoor de N57 vanaf Ellemeet tot na Port Zelande afgesloten werd in beide richtingen tot ongeveer 14.00 uur. Het is nog onbekend wat er precies is gebeurd.

NUwerk

Tip de redactie