De Christelijk gemengde zangvereniging V.Z.O.S. uit Oosterland start maandag weer met de wekelijkse repetities. 

De komende periode wordt aan een nieuw repertoire gewerkt. "Zo gaan we volop aan de slag met het oratorium Jozef dat we in oktober 2017 in de Nieuwe Kerk in Zierikzee willen uitvoeren."

Volgens de vereniging is het een prima moment om lid te worden van het koor, het koor is namelijk op zoek naar nieuwe zangers en zangeressen. Geïnteresseerden worden uitgenodigd om op proef een repetitie mee te maken. Met name bassen en tenoren worden uitgenodigd voor een proefrepetitie.

"Ook (oud) bestaand repertoire wordt opgefrist en natuurlijk nieuw kerstrepertoire ingestudeerd."

Optredens

Op dit moment staat er al verschillende optredens op de planning van de V.Z.O.S.. Zo wordt op zondagavond 13 november medewerking verleend aan een zangdienst in de Hervormde kerk van Serooskerke en op 24 december aan kerstavonddiensten in zowel de Hervormde kerk van Kerkwerve als in Oosterland.

Op zaterdag 29 oktober hopen we met vele leden mee te doen aan de Zin(g) in Dordrecht, een initiatief van de K.C.Z.B. om koren kennis te laten maken met nieuw of ander repertoire.

De vaste repetitieavond van V.Z.O.S. is maandagavond, aanvang 20.00 uur in dorpshuis Oosterhof aan de St. Joostdijk 27 te Oosterland. De repetitieavond duurt tot 22.00 uur met om 21.00 uur een korte koffie/thee pauze. Voor meer informatie over het koor kunt u kijken op www.vzos.net of contact opnemen met Wim de Valk, 06-44812036.