Havendagen Zierikzee ontvangt vier jaar lang vijfduizend euro

Burgemeester Rabelink en Wim Schot, voorzitter van de Havendagen in Zierikzee, hebben donderdag een handtekening gezet onder een sponsorovereenkomst.

De gemeente Schouwen-Duiveland investeert de komende vier jaar steeds vijfduizend euro in het evenement. Als tegenprestatie moet het bestuur van de Havendagen het marketingplan van de gemeente ‘Ik heb een band met Schouwen-Duiveland..’ promoten. Maar daar heeft Wim Schot geen enkele problemen mee.

Voor de gelegenheid heeft de stichting nieuwe shirtjes laten drukken waar de slogan al op wordt vermeld. En als de gemeente een spandoek van zes bij drie meter aanlevert, hangt hij die met plezier op. "Er zijn dit jaar een paar sponsors afgehaakt en sommige sponsoren zijn minder gaan bijdragen, dus het geld kunnen we goed gebruiken", stelt Wim Schot.

Volgens burgemeester Rabelink zijn de Havendagen een uniek evenement waar de gemeente graag een steentje aan bijdraagt. "Dit is een stukje waardering voor hun inzet. We hebben als gemeente besloten dat we vier grote watergerelateerde evenementen financieel bijstaan. Naast de Havendagen zijn dat de Visserijdagen, Concert at Sea en de Fjoertoer in Renesse."

Tip de redactie