Michel Mulder schaatst ook volgend seizoen voor Reggeborgh. De 33-jarige Zwollenaar heeft zijn contract bij het team van Gerard van Velde donderdag met één jaar verlengd.

De tweevoudig wereldkampioen sprint zette zijn handtekening precies een week nadat zijn tweelingbroer Ronald zijn verbintenis bij Reggeborgh met een jaar verlengde.

"Ik had sowieso zin om nog een jaar door te gaan en ik ben blij dat dat kon bij Reggeborgh", zo licht Michel Mulder de contractverlenging toe. "Ik heb afgelopen seizoen weer een stap gemaakt door het World Cup-circuit te rijden. Dit jaar wil ik me daar weer voor plaatsen en dan wil ik beter meedoen op de 500 meter."

Michel Mulder is de olympisch kampioen op de 500 meter van 2014 en werd in 2013 en 2014 wereldkampioen sprint. Hij gaat aan zijn elfde jaar bij coach Van Velde beginnen.

Reggeborgh liet donderdag ook weten dat Wesly Dijs (23) zijn contract met één jaar heeft verlengd. Hij verbeterde afgelopen seizoen zijn persoonlijke records op de 500, 1000 en 1.500 meter.

Eerder verlengden Verbij en Ntab al hun contract bij Reggeborgh. Zij tekenden een verbintenis tot en met de eerstvolgende Spelen.