Stone Rock festival houdt sponsorrit voor goed doel

Stone Rock Festival organiseert een sponsorrit in samenwerking met Vetera Oldtimerverzekeringen, waarvan de opbrengst naar Stichting Het Vergeten Kind gaat. 

The Gearhead Ride In vindt plaats op de dag van het festival en is voor oldtimer motoren en klassieke Amerikaanse auto’s. Op de dag van het festival, 9 juli, start The Gearhead Ride In om 13.00 uur op een locatie in Dalfsen.

De Ride In is een optocht van oldtimer motoren en klassieke auto's. Ook voor bewoners van Dalfsen is het leuk om de Ride In te bekijken. De tocht eindigt op het terrein van Stone Rock Festival. Een selectie van de deelnemende auto’s en motoren worden op een deel van het terrein tentoongesteld voor bezoekers van het festival. 

De opbrengst bestaat uit wat deelnemers via inzameling doneren en gaat in zijn geheel naar stichting Het Vergeten Kind.

Deelnemen

Meedoen is gratis en kan met een oldtimer motor of klassieke Amerikaanse auto. Inschrijven kan via gearheadride.nl. Deelnemers van de Ride In krijgen gratis toegang tot het festival en krijgen een lunch. Zij worden wel gevraagd om zelf door middel van sponsoring een bedrag in te zamelen die gedoneerd wordt aan Stichting Het Vergeten Kind.

De organisatie hoopt op 50 tot 75 deelnemers.

Tip de redactie