Jelle ten Rouwelaar heeft de supporters van Go Ahead Eagles via een open brief bedankt voor hun bijzondere steunbetuiging afgelopen vrijdag. 

Het publiek in de Adelaarshorst liet in de 61e minuut massaal van zich horen om de NAC-doelman te steunen na het verlies van zijn moeder (61 jaar). 

Onderstaande brief stuurde de goalie naar de Eagles-aanhang:

Beste supporters van Go Ahead Eagles,

Via deze weg wil ik jullie, ook namens mijn familie, bedanken voor de geweldige steunbetuiging die afgelopen vrijdag is georganiseerd naar aanleiding van het overlijden van mijn moeder. In tijden dat voetbalsupporters vaak negatief worden belicht in het nieuws, leek het mij gepast om op dit moment en op dit platform nog van mij te laten horen.

Afgelopen vrijdag voelde ik mij zoals ik mij vaak voel tussen de duizenden supporters in het Rat Verlegh Stadion: gesteund door mensen met een passie en mensen met een voetbalhart. Wat ik zag en voelde was de menselijke kant van voetbal, een kant die wat mij betreft veel vaker de boventoon mag voeren in onze mooie voetbalwereld.

Met een mooi gebaar hebben jullie een ontzettend grote impact gehad. Het laat zien dat jullie als supporters, net zoals de supporters van mijn eigen NAC Breda, thuishoren op het hoogste voetbalniveau dat Nederland rijk is.

No act of kindness, no matter how small, is ever wasted.

Nogmaals bedankt,

Jelle ten Rouwelaar