De allereerste SmaakRouteOmmen is woensdag van start gegaan. Na Hanzesteden Deventer en Zwolle heeft Ommen nu ook haar eigen route vol heerlijkheden. 

In samenwerking met Molen de Lelie, De Boerderij Winkel, Sis&Bro Bakkerij, Slagerij Veltmaat, Prima Vista, Hotel ‘De Zon’ en Wijnhof Ommen is er een (h)eerlijk arrangement te boeken langs deze unieke smaakmakers van deze Hanzestad.

Hierbij bezoeken deelnemers zes smaakwinkels. Vol passie vertelt de eigenaar over zijn mooie producten en er valt overal wat te lekkers te proeven om vervolgens met een goed gevulde goodiebag weer huiswaarts te gaan.

Feestelijk

Op woensdag 20 april was er een feestelijke opening. De start vond plaats in hotel ‘De Zon’ in Ommen waarna een groepje op pad ging om de eerste SmaakRouteOmmen te lopen. Zij zijn langs de zeven smaakwinkels gegaan om te ontdekken en natuurlijk te proeven.

In de stad waren de smaakwinkels die deelnemen herkenbaar aan hun feestelijke uitstraling. Bij deze winkels stonden onze gastvrouwen klaar met de nodige informatie en pure lekkere hapjes.