Heeten staat aankomend weekend weer op z'n kop tijdens het Treffers Weidefeest. Op vrijdag 8, zaterdag 9 en zondag 10 april is er volop muziek en gezelligheid in de tent. 

Op vrijdag 8 april om 21.00 uur klinkt er weer een stevig potje Rock ’n Roll uit de regio. Op deze avond pendelt zoals altijd weer het gratis Treffersbusje tussen Heeten centrum en het Treffers Weidefeest. De avond gaat van start met de Poolse band The Corners, gevolgd door Gust uit Dijkerhoek.

Discotheek 

Zaterdag is het tijd om te dansen en raven. Het Treffers Weidefeest wordt die avond geheel omgedoopt tot een grote discotheek. Met een dj-podium, grote dansvloer, danskooien en spectaculaire rariteiten kun je deze avond helemaal uit je plaat gaan op dance, house, top 40 en nog veel meer.

The Headphone Players starten de avond, waarna niemand minder dan 3FM-dj Domien Verschuuren achter de draaiknoppen plaatsneemt. Vanaf 00:00 uur middernacht wordt anderhalf uur lang in een volle treinvaart teruggegaan naar de 80’s en 90’s. Sweaty Disco neemt het dan van Domien.

Texas Style

Zondag pendelt wederom het Treffersbusje weer tussen Heeten en het feest der feesten. Op deze middag is vanaf 15:00 uur de tent geopend voor het grote publiek. Deze middag zit zoals vanouds weer vol met rariteiten, leuke en vreemde prijzen tijdens de loterij, gekkigheid, levensgroot volley beerpong, feestmuziek en vooral een heleboel lol. Waarbij alles dit jaar in het thema staat de 'Texas style'.

Deze dag wordt muzikaal begeleid met het pretpakket van Feest DJ Harry. In de avonduren verschijnt Roy Otters op de planken. Deze man tovert onze feesttent om tot een heuze bruine kroeg met een boel gezelligheid en de bekendste Nederlandstalige kroegkrakers.

Vrijdag en zondag is de entree gratis, op zaterdag betaal je vóór 22.00 uur 5 euro entree en daarna 8 euro.