Apotheek Lemelerveld is donderdag overgenomen door de apothekers in Raalte en Heino, waardoor deze apotheek deel gaat uitmaken van een groter samenwerkingsverband in de regio. 

De vorige eigenaar ziet dan ook met vertrouwen de toekomst tegemoet van deze apotheek. Door aansluiting van apotheek Lemelerveld bij de apotheken in Raalte/ Heino kunnen de apotheken onderling de synergie opzoeken en zo nog beter de kwaliteit van farmaceutische zorg garanderen voor nu en in de toekomst.

Zorg dicht bij huis

Door deze samenwerking is het ook mogelijk de farmaceutische zorg voor de patiënt dichtbij huis te houden. Apotheek Lemelerveld maakt net zoals de andere apotheken deel uit van een gezondheidscentrum met andere disciplines, zoals huisartsen en fysiotherapeuten.

Nieuwe apotheker

Per 1 april aanstaande is er ook een nieuwe apotheker aangesteld. Rianne Schrijver zal in Lemelerveld de verantwoordelijk apotheker worden. Zij heeft meer dan 8 jaar ervaring opgedaan in Kampen en zal ook actief zijn binnen de andere apotheken in Raalte en Heino.