EG Computer Specialisten uit Lemelerveld heeft dit jaar de ICTWaarborg Award voor beste computerwinkel 2016 in de wacht gesleept en mag zich daardoor 'Beste computerwinkel van het jaar 2016' noemen. 

De ICTWaarborg Awards werden woensdagavond 30 maart tijdens een feestelijke bijeenkomst uitgereikt in de sfeervolle The Harbour Club Amsterdam. Dit gebeurde onder het genot van een hapje, drankje en voldoende entertainment. EG Computer Specialisten is door het publiek gekozen uit 5.000 deelnemende bedrijven. Een mooie prestatie.

Trots

"Op deze Award zijn we dan ook erg trots", aldus dhr. van der Sligte en dhr. Krukkert van het winnende bedrijf. "Vooral het feit dat het om een publieksprijs gaat; het zijn uiteindelijk je klanten die toch bepalen of je het echt goed doet. Daarbij heeft ongetwijfeld meegespeeld dat wij als ICTWaarborg-deelnemer onze klanten allerlei extra zekerheden kunnen bieden."

Zekerheid en deskundigheid

Zo bieden gecertificeerde deelnemers van ICTWaarborg bijvoorbeeld de zekerheid dat de klant deskundig en goed wordt geholpen. Zekerheid dat je waar krijgt voor je geld. Zekerheid dat, als er ondanks alle inzet toch een probleem ontstaat, men voor bemiddeling kan aankloppen bij ICTWaarborg. Allemaal zaken die door klanten worden gewaardeerd.