DVV Go Ahead zet in op verbeteren jeugdopleiding

DVV Go Ahead is bezig met investeren in een kwalitatief goede jeugdopleiding.

Om verder vorm te geven aan deze jeugdopleiding zijn Remco Veldman en Raymond Veldman aangetrokken om vanaf het seizoen 2016/2017 te fungeren als Technische Jeugd Coördinatoren.

Voetbalachtergrond

Remco Veldman heeft een duidelijke voetbalachtergrond. Hij heeft enkele jaren bij Go Ahead Eagles onder contract gestaan en aldaar de jeugdopleiding doorlopen. Daarnaast is hij uitgekomen voor vertegenwoordigende jeugd elftallen van de Gelderse Selectie en het Nederlands elftal.

Raymond Veldman heeft de gehele jeugd van D.V.V. Go Ahead doorlopen en is op dit moment, net als Remco Veldman, nog steeds actief bij de senioren. Zijn kracht ligt meer bij het inrichten en neerzetten van organisaties en het begeleiden en coachen van mensen. Op dit moment is hij IT manager bij een van Nederlands grootste financiële instellingen.

TOP

Als vertrekpunt hebben de gebroeders Veldman het Technisch Opleidingsplan (TOP) D.V.V. Go Ahead Jeugd opgesteld. Dit plan is goedgekeurd door het hoofdbestuur en heeft als doel het kwalitatief verbeteren van de jeugdopleiding, die uiteindelijk weer de doorstroming naar het eerste elftal vorm moet geven.

NUwerk

Tip de redactie