Tweede paasdag hebben de vrouwen van ASC'62 uit Dalfsen een finaleplek veroverd door met 0-4 van AZSV uit Aalten te winnen. 

 

Vanaf de eerste minuut was ASC'62 de betere ploeg met meer dreiging. In de vijfde minuut was het ASC'62 dat dan ook scoorde. Via een mooie voorzet van Ingrid Lans kopte Roelisse Schiphorst binnen. Hierna volgden nog enkele kansen tijdens een enorme hoosbui met windstoten en hagel.

Na de rust werd het helaas geen echte bekerwedstrijd. AZSV was niet bij macht om tot kansen te komen. In de 60ste minuut profiteerde Roelisse van een foute pass van de keepster van AZSV en scoorde de 0-2. Even later ging opnieuw de keepster uit Aalten de mist in. Ingrid Lans reageerde snel en wist de bal bij Rebecca Endeman te krijgen. Zij scoorde vervolgens de 0-3.

Toch was ASC'62 nog niet helemaal tevreden en ging door met scoren. Roelisse werd de diepte ingestuurd en omzeilde de keepster van Aalten. Na 90 minuten stond er 0-4 op het scorebord. De finale wordt tegen DTS vrouwen 2 uit Ede gespeeld, locatie is nog onbekend.