Kapsalon Look Hair uit Lemelerveld is voor de zevende keer genomineerd voor de Coiffure Awards. Haarstyliste Michelle Hagen werd door de vakjury geselecteerd in de categorie ‘dames’. 

Na zes eerdere nominaties in de jaren 2011 tot en met 2014 is deze zevende nominatie een mooie bevestiging dat Look Hair over de grote creativiteit, kleur en vakkennis beschikt om er tussen de vele deelnemers positief uit te springen.

Haarstylisten uit het hele land werd gevraagd een professionele fotoserie van maximaal vier foto’s in te sturen, waarin het vakmanschap van de betreffende kapper of kapster optimaal tot zijn recht kwam. Er kwamen duizenden aanmeldingen binnen voor de Coiffure Awards.

Engelse jury

Na deskundige beoordeling door een Nederlandse vakjury werd 23 februari de eerste schifting gemaakt. De fotoseries die de Nederlandse vakjury selecteerde, zijn eind februari vervolgens meegenomen naar Londen. Hier heeft een Engelse jury de definitieve selectie van kappers en kapsters bekendgemaakt.

In totaal dingen er nu nog 93 kappers en kapsters van 62 verschillende kapsalons in Nederland mee naar de Coiffure Award 2016. De winnaars in de verschillende categorieën worden zondag 1 mei bekendgemaakt tijdens de gala-uitreiking in Studio21 in Hilversum.