Sercodak is uitgebekerd, het team verloor donderdagavond de kwartfinale van VOC met 20-34. Het positieve nieuws van begin deze week over het voortbestaan van deze club heeft daarmee geen positief gevolg gekregen.

In een bomvolle en sfeervolle Trefkoele lieten de supporters hun steun aan de club duidelijk merken. Heel Dalfsen wil niets liever dan het voortbestaan van deze topclub. 

Hele wedstrijd op achterstand

Sercodak begon al direct met een achterstand, al na een paar minuten stond het 0-3. Na een kwartier spelen stond het al 5-9 voor de dames uit Amsterdam. De bezoekers wisten de stand voor rust nog uit te bouwen naar 10-17.

Na rust moest Sercodak alles uit de kast trekken om nog tot winst te komen. Het waren echter de bezoekers die maar bleven scoren. Na drie kwartier spelen stond het al 16-29. Een overwinning voor de dames uit Dalfsen was daarmee al kansloos. De eindstand werd bepaald op 20-34.

Het positieve aan de avond was de prachtige sfeer door de vele supporters. Helaas is het bekeravontuur voor Sercodak afgelopen.