Landschap Overijssel start wandelgroep vanaf Bezoekerscentrum De Wheem Vanaf 6 april heeft Landschap Overijssel een eigen wandelgroep. 

Iedere woensdag vertrekt deze groep om 9.30 uur voor een sportieve wandeling in het veelzijdige Reestdal. Waarom? Omdat wandelen niet alleen gezond, maar ook erg leuk is. Vooral als je het samen doet. Deelname kost niets en de eenmalige aanmelding vormt geen wekelijkse verplichting.

Ook enthousiast? Kom dan op woensdag 6 april naar Bezoekerscentrum De Wheem voor de eerste in een hele reeks gezellige wandelingen. De wekelijkse wandeling duurt anderhalf tot twee uur. Echt iedereen die het leuk vindt, is welkom. Jong en oud, man en vrouw. Kom samen of alleen, want bij het gebrek aan een wandelmaatje thuis blijven zitten, is met deze groep niet langer nodig.

Voor de nodige afwisseling varieert het vertrekpunt met enige regelmaat. Stevige schoenen zijn wel altijd aan te raden, het loopt een stuk lekkerder. En met een paar euro in de zak is een kop koffie of thee met een stuk koek snel gekocht.

Het belooft een leuke, enthousiaste wandelgroep te worden, die wekelijks geniet van de beweging en ontspanning in het prachtige landschap van het Reestdal. Praktische informatie Vrijwilliger en natuurgids Henny den Besten coördineert de wandelgroep, waaraan op eigen risico wordt deelgenomen. Wie voor het eerst mee wil wandelen, meldt zich vooraf bij haar aan via Bestenh5@gmail.com of 06 - 37376654.

Altijd handig voor de contactgegevens. In de meeste gevallen vertrekt de wandelgroep vanaf Bezoekerscentrum De Wheem, Oud Avereest 22 in Balkbrug. Als het anders is, worden alle wandelaars hierover tijdig geïnformeerd. Andersom is afmelden bij verhindering niet nodig. Deelname aan deze wandelgroep is dus vrijblijvend genieten in een uniek gedeelte van onze gezamenlijke achtertuin.