De feestelijke punkrock-band The Toy Dolls komen voor een exclusief optreden naar Pedro Pico Pop in Raalte. Het festival wordt dit jaar gehouden op 4 juni, op dezelfde locatie als vorig jaar. 

De band stond in 2012 ook al op het feest. The Toy Dolls zijn opgericht in 1979 en hebben de afgelopen jaren op diverse grote festivals gespeeld, zoals Sziget, Lowlands, de Zwarte Cross en Paaspop. De band is bekend van de (punk)klassieker 'Nellie the Elephant', maar staat met name bekend om haar energieke liveshows waarbij de bandleden zichzelf niet te serieus nemen.

Programmering

Pedro Pico Pop Pedro Pico Pop wordt voor de dertiende keer georganiseerd en kenmerkt zich de afgelopen jaren door een diverse en gewaagde programmering. Naast muziek is er een randprogramma in samenwerking met diverse kunstenaars en theatermakers.

Earlybird tickets

Per direct zijn earlybird tickets verkrijgbaar in beperkte oplage voor 19 euro per stuk. Reguliere tickets kosten 25 euro en zijn verkrijgbaar via www.pedropicopop.com

Camping

Campingtickets zijn verkrijgbaar voor 10 euro per stuk. Bezoekers kunnen op de nacht van zaterdag op zondag nabij het festivalterrein overnachten. Vervoer van en naar de camping wordt door het festival geregeld.