Team Toezicht heeft haar plek in gebruik genomen in het nieuwe stadhuis in Deventer. Het team heeft een eigen balie op de begane grond. Ook de politie heeft een aantal werkplekken op de nieuwe locatie.

Team Toezicht verlaat met de verhuizing het pand aan de Keizerstraat, dat ze jaren deelde met het binnenstadsteam van de politie. Vanaf dinsdag helpt het team mensen op het nieuwe stadhuis, op werkdagen van 8.00 tot 18.00 uur. Deventernaren kunnen hier bijvoorbeeld terecht als ze een voorwerp gevonden of verloren hebt.

Vanaf 26 januari heeft ook de politie vier werkplekken in het nieuwe stadhuis. Overdag gebruiken wijkagenten de politiepost tijdens de wijkdiensten. Tijdens horecanachten maakt het horecateam gebruik van de post.

Ook tijdens grote evenementen in de binnenstad is het een waardevolle basis. Zo is de politie dichterbij de plek waar de meldingen vandaan komen. Een medewerker van de politie is samen met een medewerker van Team Toezicht bij de balie in het stadhuis aanwezig om te helpen. Aangiften kun je doen aan het politiebureau aan de Storminkstraat.