De Stoelendans in Deventer in top tien van 'gezelligste winkels'

De Stoelendans in Deventer staat in de top tien van 'De Gezelligste Winkel van Nederland'. De zaak neemt in de lijst een zevende plaats in.  

Daarnaast bezette de winkel uit de Nieuwstraat een tweede plaats in de provincie Overijssel en werd de zaak bovendien voor de vijfde keer op rij verkozen tot de 'gezelligste winkel' van Deventer.

De winnaars werden dinsdag bekend gemaakt in Oegstgeest. Per gemeente en per provincie kregen de aanwezige prijswinnaars een prijs overhandigd. De landelijke titel viel evenals vorig jaar in de Overijsselse gemeente Vriezenveen. 

Peter Kalischewski, eigenaar van De Stoelendans, is er trots op dat voor de vijfde keer op rij de titel 'Gezelligste winkel van Deventer' werd binnengehaald. Hij realiseert zich goed dat niet alleen de inzet van de mensen achter de toonbank voor deze titel zorgen.

Dankbaarheid

Zijn dankbaarheid gaat uit naar de klanten die uiteindelijk hun waardering voor de winkel hebben doorgegeven aan de organisatie van de verkiezing. De hoeveelheid stemmen en zeker ook het rapportcijfer dat is gegeven, heeft er toe geleid dat De Stoelendans op de tweede plaats is geëindigd in de provincie Overijssel tegenover de de derde plaats van vorig jaar.

"Bijzondere waarde hecht ik aan het feit dat we dit jaar gestegen zijn van een 26e plaats in 2014/2015 naar de 7e plaats dit jaar op de landelijke ranglijst. Dit houdt in dat we ons nu scharen onder de landelijke top 10 van gezelligste winkels in heel Nederland."

Lees meer over:
Tip de redactie