Avondvierdaagse Deventer op zoek naar vrijwilligers

Hoewel de start van de Avondvierdaagse Deventer nog ruim vier maanden op zich laat wachten, is de organisatie al druk in de weer met de voorbereidingen voor het evenement. Daarom is inmiddels het werven van vrijwilligers begonnen.

Op 23 mei gaat de 72e AvondVierdaagse Deventer van start met als sluitdag 26 mei.

Met ruim 3.500 deelnemers is dit het grootste (meerdaagse) sportevenement van Deventer. En dat kost de nodige voorbereidingstijd. Elk jaar neemt het aantal deelnemers aan de avondvierdaagse nog toe.

"Om alles in goede banen te leiden zijn wij naarstig op zoek naar meer vrijwilligers, die ons bij kunnen staan", aldus de Harry Muilerman, voorzitter van de Stichting Avondvierdaagse Deventer.

Verkeersregelaars

Voor het uitzetten, bewegwijzeren en controleren van de routes is Muilerman op zoek naar een vrijwilliger die in het bezit is van een scooter. "Bovenal is het van groot belang dat wij over genoeg verkeersregelaars beschikken om de ruim 3.500 wandelaars, voornamelijk kinderen, zo veilig mogelijk te laten deelnemen."

"Voor het evenement volgt men een korte cursus om verkeersregelaar te mogen zijn tijdens de vierdaagse", aldus de voorzitter.

Lees meer over:
Tip de redactie