Rijkswaterstaat houdt informatieavonden over verbreding A1

Rijkswaterstaat houdt op dinsdag 12 januari een inloopbijeenkomst over de verbreding van de A1 bij Deventer. 

De snelweg wordt tussen 2017 en 2028 in twee fasen verbreed tussen Apeldoorn en Azelo. De verbreding is nodig omdat de A1 veel last heeft van files en vertragingen.

Om informatie in te winnen, ideeën aan te dragen en een impressie van de toekomstige situatie te laten zien houdt Rijkswaterstaat drie informatieavonden. De eerste is in het Postillion Hotel in Deventer (12 januari), de tweede in Enter (14 januar) en de laatste in Klarenbeek (19 januari).

Tijdens de inloopbijeenkomst kunnen aanwezigen aan ingenieursbureau Royal HaskoningDHV en Rijkswaterstaat ideeën, mogelijke oplossingen, verbetervoorstellen en vragen meegeven voor het in 2017 te nemen besluit voor de wegverbreding.

Impressie

Daarnaast kunnen mensen informatie krijgen over de stand van zaken van het project, de planning en de inspraakprocedure. Er is ook een impressie van de toekomstige situatie te zien.

Verder is het mogelijk om een persoonlijke situatie te bespreken. Bijvoorbeeld de eventuele consequenties van het project voor een woning, bedrijf of gronden. Medewerkers van Rijkswaterstaat en Royal HaskoningDHV zijn aanwezig om vragen te beantwoorden. 

Alle belangstellenden zijn van harte welkom. Vooraf aanmelden is niet nodig.

Lees meer over:
Tip de redactie