Een toeschouwer van Deventer op Stelten heeft zondagmiddag een hek tegen zijn hoofd gekregen. De onfortuinlijke toeschouwer werd met de ambulance afgevoerd.

Over de toestand van het slachtoffer en de toedracht van het ongeluk is niets bekend.

Het ongeluk gebeurde op het Grote Kerkhof. Daar werd de laatste 'tientjes-voorstelling' van Teatro del Silencio voorgesteld. De voorstelling werd afgelast.

Deventer op Stelten draaide dit weekend op volle toeren. Door de warmte overdag was het 's avonds topdruk, 's middags kozen minder mensen voor de Deventer binnenstad.

Zaterdagavond groeide de belangstelling naar een hoogtepunt met tienduizenden mensen in de historische kern van Deventer, meldt RTV Oost.

Publieksevenement

Zij keken onder meer naar Teatro del Silencio op het Grote Kerkhof, waar enorme tribunes zijn geplaatst. Op de Brink kon de enthousiaste massa genieten van diverse acts en ook op veel andere plaatsen werden voorstellingen gespeeld.

Deventer op Stelten, vorig jaar gekozen tot beste publieksevenement van Nederland, trok in 2014 140.000 bezoekers. Door de hitte is het onwaarschijnlijk dat dit aantal ook dit jaar gehaald wordt.