Go Ahead Eagles neemt op 9 juli toch twee supporters mee naar Boedapest voor de Europese confrontatie met Ferencváros, ondanks het feit dat de wedstrijd niet open staat voor publiek. 

De Hongaarse club moet die thuiswedstrijd voor straf achter gesloten deuren spelen, wat betekent dat ook Go Ahead geen fans mag meenemen. Met een handige constructie zorgt de club uit de Jupiler League ervoor dat twee van hen toch in het stadion kunnen zitten.

Henk de Haan kreeg vorige week als winnaar van een supportersquiz een geheel verzorgde reis aangeboden naar de Europese uitwedstrijd van zijn favoriete club. Vlak na de koppeling maandag in de eerste voorronde van de Europa League aan Ferencváros, hoorde De Haan echter dat de wedstrijd zonder publiek wordt gespeeld.

Om de onfortuinlijke prijswinnaar toch mee te kunnen nemen naar Boedapest, heeft de clubleiding van Go Ahead Eagles besloten om De Haan en zijn vrouw tijdelijk op te nemen in het bestuur. De ploeg uit Deventer mag namelijk wel een beperkt aantal officials meenemen naar de wedstrijd.