De werkzaamheden rond de Markt in Dedemsvaart naderen hun einde. In juni starten de werkzaamheden om de Judith van Marlelaan, de Wilhelminastraat en de openbare ruimte rond Hof van Dedem aan de Markt een nieuwe inrichting te geven.

Op maandag 1 juni vindt tussen 19.30 en 21.00 uur in De Baron in Dedemsvaart een inloopbijeenkomst plaats over de werkzaamheden.

De bouw van het woonwinkelcomplex de Hof van Dedem aan de Markt is in volle gang. Naar verwachting kunnen de winkels aan het einde van dit jaar naar de Markt verhuizen en kunnen de bewoners hun appartement in Hof van Dedem betrekken.

Om ervoor te zorgen dat de openbare ruimte rondom het complex op tijd klaar is, start aannemer NTP Infra in opdracht van de gemeente Hardenberg binnenkort met de herinrichting van de openbare ruimte van dit gedeelte van de Markt.

Planning

Het gebied rondom de Hof van Dedem krijgt een nieuwe inrichting die aansluit bij de inrichting van de rest van de Markt. Zo worden tussen 8 juni en 7 juli 2015 een gedeelte van de rijbaan van de Wilhelminastraat en de Judith van Marlelaan heringericht.

De herinrichting van een gedeelte van de Tijllaan staat gepland voor de periode tussen 17 augustus en 17 september 2015.

Inloopbijeenkomst

Tijdens de inloopbijeenkomst op maandagavond 1 juni kunnen belangstellenden de inrichtingsschets bekijken en vragen stellen over de werkzaamheden en bijbehorende planning. Vertegenwoordigers van aannemer NTP en de gemeente Hardenberg zijn aanwezig om een toelichting te geven en vragen te beantwoorden.