De organisatie van het Sallandse oogstfeest Stöppelhaene en RTV Raalte gaan dit jaar nog intensiever samenwerken. Dagelijks wordt er een samenvatting van de dag uitgezonden op de lokale zender.

RTV Raalte en stichting Stöppelhaene werken al jaren samen. Om nog intensiever de samenwerking op te zoeken wordt dit jaar Stöppelhaene-TV geïntroduceerd. Dagelijks wordt een samenvatting van de dag uitgezonden op de lokale zender.

"Tijdens Stöppelhaene kun je niet overal tegelijk zijn en op deze manier kunnen we Stöppelhaene in brede zin laten zien aan het publiek", aldus Raymond Rienties, bestuurslid bij de stichting Stöppelhaene.

"Daarnaast is het een mooie manier om mensen, die bijvoorbeeld vanwege ziekte niet in de gelegenheid zijn, een alternatieve mogelijkheid te bieden om Stöppelhaene toch een beetje mee te maken."

Youtube-kanaal

De afleveringen worden gemaakt en gepresenteerd door Lars Henning en cameraman Ronny Koggel. Vanaf woensdag 27 tot en met zondag 31 augustus zal er om 20.00 uur worden teruggeblikt op de hoogtepunten van de dag.

Naast de lokale zender zijn de afleveringen ook te zien via de Youtube-kanalen van RTV Raalte en Stöppelhaene.