De politie heeft zaterdagavond in een woning aan de Kramerstraat 3.5 kilo drugs, 3 kilo versnijdingsmiddel, twee vuurwapens en 23.000 euro contant geld gevonden. Drie personen zijn aangehouden. Later vond de politie in dezelfde zaak 57 kilo cocaïne en heroïne gevonden in een auto.

Dat laat de politie donderdag weten. De politie kwam de vondst op het spoor nadat melding werd gedaan van een meerdere mannen die rondscharrelden bij een auto met buitenlands kenteken. De melder hoorde daarbij gebonk en gekraak.

Agenten kwamen ter plaatse en vonden een zenuwachtige man van Franse afkomst. In de auto troffen agenten een gebruikershoeveelheid drugs. De Fransman gaf een onsamenhangend verhaal en zou net op "bezoek" zijn geweest bij een woning aan de Kramerstraat.

Een huisnummer en de naam van het bezochte familielid kon de man niet noemen. Daarom besloten de agenten de woning te controleren. De bewoner wilde hen echter niet binnen laten, waarna de agenten toestemming vroegen aan de officier van justitei om het huis binnen te gaan.

Politie vindt drugs en vuurwapens in de woning

Eenmaal binnen vonden de agenten twee vuurwapens, drie kilo heroïne, een halve kilo cocaïne, drie kilo versnijdingsmiddel en gereedschap voor het bewerken van drugs. Ook lag er 23.000 euro in de woning en meerdere luxe sieraden. In de drugs bleek nog een vuurwapen te zijn verpakt.

Later vond de politie een verborgen ruimte in de auto, waar 57 kilo heroïne en cocaïne werd aangetroffen.