De politie is op zoek naar getuigen van het mishandelen en het steken van twee mannen bij de Karel Doormanstraat in Rotterdam Centrum. Het incident vond plaats op zaterdagavond 3 november. Twee verdachten worden gezocht.

Dat meldt de politie donderdag. Een negentienjarige man werd in elkaar geslagen. De dertigjarige man die met hem was bleek een steekwond in de borst te hebben.

Voorafgaand aan het incident reisden de twee per metro van het Zuidplein naar de Beurs. Een van de verdachten benaderde de twee en bood een vermeende namaak-Rolex te koop aan. De twee hadden geen interesse en stapten bij station Beurs uit. De verdachte deed dit ook, terwijl hij een telefoongesprek voerde.

De mannen werden vervolgens door de verdachte, ditmaal vergezeld door de tweede verdachte, aangesproken bij de Lijnbaan. De verdachten vroegen om een vuurtje en kregen dit.

Vervolgens liepen de twee slachtoffers door richting de Karel Doormanstraat, om daar plotseling aangevallen te worden door de verdachten. Na de mishandeling vluchtten ze weg richting de Doelen.

De politie verwacht dat er veel getuigen zijn van het incident, aangezien het die zaterdagavond druk was op straat.