De politie heeft dinsdagochtend een vierde verdachte voor de woningoverval aan de Straatweg in Rotterdam aangehouden. De woning werd op 1 augustus overvallen door meerdere daders, hiervoor werden al eerder drie verdachten aangehouden.

De vierde verdachte, een 34-jarige man uit Rotterdam, werd op dinsdagochtend rond 5.00 door een arrestatieteam uit zijn bed gelicht in zijn woning aan de Voermanweg.

Op 1 augustus belde een man, gekleed als postbezorger, aan bij een woning in Rotterdam-Hillegersberg. Het 76-jarige slachtoffer verwachtte geen pakketje en deed daarom haar deur niet open.

Uiteindelijk wist de man toch binnen te komen. Met geweld bond hij de vrouw vervolgens vast en liet zijn mededaders het huis binnen. De bewoonster raakte gewond en moest worden opgenomen in het ziekenhuis.

Het onderzoek gaat onverminderd door 

Dezelfde avond rekende de politie al een eerste verdachte in, een 28-jarige man uit Rotterdam. In de weken na de brute overval werden in deze zaak ook een 35-jarige man uit Vlaardingen en een 32-jarige man uit Rotterdam aangehouden.

Dinsdagochtend kwam daar een vierde verdachte bij. Het onderzoek gaat volgens de Rotterdamse politie "onverminderd door".