Het restaurant van het architectuurhotel Nhow in Rotterdam heeft een plek bemachtigd in de top 10 mooiste bars van Nederland. 

De bar is geselecteerd door een jury van het horecatijdschrift Entree Magazine, het grootste vakblad voor de Nederlandse horeca. De afgelopen maanden heeft een jury de bars in Nederland beoordeeld om vervolgens de tien mooiste bars van Nederlands te selecteren.

"Bij hotel Nhow spelen architectuur en design een duidelijke rol", zo luidt een eerste juryoordeel. "Deze is sober en industrieel en dat past goed bij het restaurant dat eenzelfde uitstraling heeft." Het gebouw is ontworpen door architect Rem Koolhaas.

Stemmen

Op welke plek Nhow in de top 10 staat, is nog niet bekend. Mensen kunnen de komende maanden via de website van Entree Magazine hun stem uitbrengen op de mooiste bar van Nederland uit die top 10.

Daarnaast gaan ook zes juryleden op pad om de geselecteerde bars te bezoeken. Tot en met maandag 14 september kan er gestemd worden.

Op 22 september wordt dan in Rotterdam tijdens de vakbeurs Gastvrij Rotterdam en op entreemagazine.nl de winnende top drie bekend gemaakt.