Eventiz wint Roosendaalse Startersprijs 2017

Eventiz, het boekings- en evenementenbureau van Dennis van Velthoven, is de winnaar geworden van de Roosendaalse Startersprijs 2017. Dat is woensdagavond bekendgemaakt tijdens de Startersdag in het Kellebeek College. 

De andere genomineerden waren Kreukelz (Sport en Spel BSO van Miranda van der Star en Silke van der Burg) en De Marketing Assistent (Online Marketing van Marieke van Nispen).

Nieuw dit jaar was een extra prijs voor sociaal ondernemerschap. Deze prijs werd uitgereikt aan Ida Verbiest en Collinda Verhoeve van het Zorgelooshuys.

De winnaar van de Roosendaalse Starterprijs werd gekozen door partners en coaches van de StartersCentra West-Brabant en een deskundige jury bestaande uit Diederik van der Heijden van Optiek Van Wely, Frank Dingemans van de Rabobank Zuidwest-Brabant en Lieneke de Wolf van Get a Grip.

Ook dit jaar was het een lastige keuze omdat alle drie de ondernemers een uniek concept hebben waarmee zij zich onderscheiden. De keuze is gevallen op Eventiz omdat ondernemer Dennis van Velthoven in een relatief korte periode zijn bedrijf stevig heeft neergezet. "Het ondernemerschap zit in zijn bloed", aldus de jury.

Lees meer over:
Tip de redactie