Bij een controle, die zaterdag en zondag plaatsvond in Rucphen en Roosendaal, hebben agenten een man bekeurd die gedronken had en twee kinderen in de kofferbak vervoerde. 

Ook had de man nog een boete openstaan van 397 euro. 

In totaal heeft de politie 330 blaastesten afgenomen bij de controle. Op de Zundertseweg bij Rucphen werden een bestuurder, van wie het rijbewijs al eerder was ingenomen, betrapt op alcoholgebruik.

Bovendien had hij nog een boete openstaan van 1.117 euro. Daar kwam nog een boete bij voor rijden zonder rijbewijs.

Alcohol

Op de Wouwbaan bij Roosendaal kreeg een bromfietsbestuurder een bekeuring voor rijden zonder rijbewijs. Een autobestuurder is beboet voor alcoholgebruik. Twee andere bestuurders reden te hard.

Op de rotonde Beethovenlaan/Brugstraat in Roosendaal werden nog eens vier bestuurders betrapt op het rijden onder invloed. Een bestuurder werd bekeurd, omdat in zijn auto zes personen zaten.

Rijbewijs kwijt

Op de A16 bij Prinsenbeek werden de rijbewijzen van twee beginnend bestuurders ingevorderd. Zij reden 211 en 216 kilometer per uur waar 130 kilometer per uur is toegestaan. De laatste automobilist heeft deze overtreding al vaker begaan. Hij is zijn rijbewijs zes maanden kwijt.