Afritten Rucphen en Sint Willebrord worden afgesloten voor onderhoud

De afritten richting Rucphen en Sint Willebrord richting Breda op snelweg A58 zijn van maandag 22 mei 21.00 uur tot dinsdag 23 mei 5.00 uur afgesloten voor het verkeer.

Weggebruikers moeten rekening houden met extra reistijd. Dat kan oplopen tot dertig minuten. Gele borden geven de omleidingsroute aan. Bij slecht weer vinden de werkzaamheden mogelijk geen doorgang en worden ze opnieuw ingepland.

De werkzaamheden aan de afritten Rucphen en Sint Willebrord behoren tot het variabel onderhoudscontract dat Rijkswaterstaat laat uitvoeren. Het betreft regulier onderhoud dat het wegennet, viaducten, bruggen en tunnels met regelmaat nodig heeft.

Daaronder vallen asfalteren, het vervangen van voegovergangen en onderhoud aan de vangrail. Op deze manier garandeert Rijkswaterstaat een vlotte en veilige doorstroming voor de weggebruiker.

Veiligheid

De veiligheid is voor Rijkswaterstaat erg belangrijk. Weggebruikers wordt daarom gevraagd zich te houden aan de snelheidslimiet en aanwijzingen van wegwerkers op te volgen.

Lees meer over:
Tip de redactie