De genomineerden voor de Ondernemer van het Jaar 2017 zijn bekend.

Menno Deunk van MD makelaars in Hoeven, Tim Berendsen van Conferentiecentrum Bovendonk in Hoeven, Marcus Teunissen van Teunissen, de verse verleiding uit Oudenbosch en Robbert Schepers van Bouwbedrijf R. Schepers BV uit Hoeven maken kans de prijs in ontvangst te mogen nemen.

De winnaar wordt tijdens het Ondernemersgala op 20 mei bekend gemaakt in een loods van Strootman Group in Oudenbosch.

"Het publiek en de jury bepalen samen welke uitblinker zich Ondernemer van het jaar 2017 in Halderberge mag noemen", aldus de organisatie.

Beleid

Het Ondernemersgala met bijbehorende nominaties en prijzen wordt dit jaar voor de zevende keer gehouden. Het Ondernemersgala is gestart als initiatief van de gemeente Halderberge, de Ondernemingskring Halderberge, Lionsclub, Kiwanisclub Halderberge, de Kamer van Koophandel en Studio I-Bizz. Rabobank West-Brabant Noord is wederom hoofdsponsor van het evenement.

De vier genomineerden worden door de jury beoordeeld op hun ondernemerstalenten en hoe zij op een creatieve manier hun bedrijf leiden. Ook het financiële beleid, de mate van innovatie en marketing- en sales-activiteiten wegen mee.

De vier genomineerden mogen zich op 20 mei tijdens het Ondernemersgala presenteren aan 250 gasten en een onafhankelijke jury.