Sportservice Noord-Brabant opent een beweegpunt voor senioren in het centrum van Roosendaal. Ouderen die daar behoefte aan hebben, krijgen de kans om met andere senioren te ontmoeten en lekker actief bezig te zijn.

De beweegcoach kijkt samen met u wat een passende sport is.  Demy Weertman de beweegcoach van Sportservice Noord-Brabant spreekt van een mooie kans voor ouderen om er lekker op uit te gaan. "Het is niet alleen goed voor de vitaliteit van de senioren maar ook nog eens hartstikke gezellig."

Elke week kunnen de deelnemers op dinsdagochtend om 10.00 uur bij Parrotia terecht bij Demy. "Bij mooi weer gaan naar buiten. Vorige week hebben we een leuke wandeling gedaan met wat spelletjes en oefeningen. Het is ook voor gekomen dat het slecht weer was. In dat geval blijven we binnen en gaan we binnen wat leuke oefeningen doen."

Vrijblijvend

Er zijn geen kosten verbonden. Het is een dienst om ook de Roosendaler op leeftijd lekker gezond te laten bewegen. Aan de eventueel specifieke wensen zitten misschien wel kosten verbonden, maar de beweegcoach probeert hier altijd rekening mee te houden.