Het Bravis ziekenhuis lanceert een nieuwe dienst. Patiënten kunnen vanaf heden vragen stellen aan zorgverleners via het online patiëntendossier op MijnBravis. 

De afdeling Kindergeneeskunde is als eerste gestart met deze nieuwe dienstverlening. Met het elektronisch consult kunnen patiënten op ieder moment vragen stellen.

Daardoor is het niet langer nodig te wachten tot een volgende afspraak of op een telefonisch moment dat het ook voor de zorgverlener uitkomt. De uitwisseling van informatie gebeurt in de beveiligde omgeving van MijnBravis.

De elektronische weg leent zich uitstekend voor het stellen van vragen over behandeling, medicijngebruik, gezondheidsadviezen, klachten die zijn teruggekomen of over de uitslagen van een onderzoek.

Extra service

De mogelijk van een e-consult is een extra service. Over niet al te lange tijd wordt deze mogelijkheid ingevoerd bij meerdere specialismen.

Volgens het Bravis ziekenhuis is de afdeling Kindergeneeskunde bij uitstek geschikt voor een e-consult. Op deze manier kunnen ouders en kinderen meer worden ontzorgd. Patiënten van het Bravis ziekenhuis hebben via MijnBravis toegang tot hun medisch dossier en kunnen onder meer afspraken maken en uitslagen bekijken.