Bij een ongeluk in Roosendaal zijn in de nacht van vrijdag op zaterdag twee mensen om het leven gekomen. Volgens de politie gaat het om twee mannen.

In de nacht van vrijdag op zaterdag meldde een voorbijganger rond 3.30 uur via 112 dat er een ongeval was gebeurd in de Burgemeester Freijterslaan in Roosendaal.

Een auto zou tegen een van de pilaren van het viaduct zijn aangereden. Een man lag naast de auto en er zou ook nog een man in de auto zitten. 

Reanimatie

Agenten haastten zich naar de plaats van het ongeval waar zij de omschreven situatie aantroffen. Bij het ongeval overleden beide inzittenden van de auto.

Omstanders hebben nog tevergeefs geprobeerd om de man die naast de auto lag te reanimeren.

Onderzoek

De bestuurder van de auto is door de brandweer uit het voertuig geknipt. Om de brandweer en politiemensen op een veilige manier hun werk te laten doen is de Burgemeester Freijterslaan enkele uren afgesloten geweest.

De beide lichamen van de slachtoffers zijn overgebracht naar het mortuarium en hun voertuig is weggesleept door een takelbedrijf. De politie gaat ook onderzoek doen aan de auto waarin de beide mannen zaten.

Identiteit

De identiteit van de beide slachtoffers is nog niet met zekerheid vastgesteld. Medewerkers van het team Verkeersongevallen Analyse en Forensische Opsporing doen onderzoek naar de mogelijke toedracht van het ongeval.

Zij onderzoeken de sporen die zijn achtergebleven op de Burgemeester Freijterslaan. De politie is ook op zoek naar mogelijke getuigen.