De man, die zondagmorgen op parkeerplaats Spuitendonk langs de A58 dood in een personenauto werd aangetroffen, is niet door een misdrijf overleden. 

Rond 8.40 uur ontdekte een agent, die na zijn dienst op weg naar huis was, op de parkeerplaats een personenauto, die door de politie gezocht werd. De politie was sinds vrijdagavond op zoek naar dit voertuig met een Belgisch kenteken en de eigenaar. Zij waren als vermist opgegeven. In de auto werd een dode man gevonden.

Omdat de doodsoorzaak onduidelijk was, werd een onderzoek ingesteld. De parkeerplaats werd afgezet. Door medewerkers van de afdeling forensische opsporing werd een sporenonderzoek ingesteld.

Rond 12.00 uur werd het slachtoffer uit de auto gehaald en voor verder onderzoek naar Breda gebracht. De personenauto werd voor verder sporenonderzoek weggesleept. Rond 12.30 uur werd de afzetting bij de parkeerplaats opgeheven.

Centrum Roosendaal

Uit nader onderzoek bleek dat het ging om een 54-jarige man, zonder vaste woon- of verblijfplaats in Nederland. Hij was vrijdag aan het eind van de middag voor het laatst gezien in het centrum van Roosendaal. Sindsdien ontbrak ieder spoor en was hij door zijn familie bij de politie als vermist opgegeven.

Verder blijkt dat de man op een natuurlijke manier is overleden. In ieder geval is er geen sprake van een misdrijf. Het politieonderzoek is hiermee afgerond.