Partij gestolen ruitersportkleding teruggevonden in Breda

Een partij gestolen ruitersportkleding uit Roosendaal is teruggevonden op een adres aan de Steenbroek in Breda. Vanuit een woning werden de spullen te koop aangeboden op internet. 

Na de diefstal van de ruiterspullen op 3 november hield de eigenaresse internet goed in de gaten om te kijken of haar gestolen goederen werden aangeboden. Zij vond de spullen inderdaad terug op internet en gaf de tip door aan de politie.

Na overleg met de Officier van Justitie is besloten is een huiszoeking verricht. In de woning troffen de agenten vrijdagavond goederen aan die mogelijk afkomstig waren uit de ruitersportzaak in Roosendaal. Al deze kleding is in beslag genomen en weer teruggegeven aan de eigenaresse die al haar spullen herkende. Ook werd in de woning een hoop cosmetica en gereedschap aangetroffen.

Onderzoek

Ook dit is in beslag genomen en de politie gaat onderzoeken of deze goederen ook van diefstal afkomstig zijn. De twee bewoners, een man en een vrouw van 26, zijn allebei aangehouden. Zij zitten nog vast en zullen verder gehoord worden over hun betrokkenheid in deze zaak.

NUwerk

Tip de redactie