SKW Sprundel gaat verder als Dorpswerk Sprundel

Volle bak in dorpshuis De Trapkes tijdens de laatste jaarvergadering van het SKW (Sociaal Kultureel Werk) te Sprundel dat afgelopen vrijdagavond plaatsvond. 

Nadat sprekers namens het Wijkenoverleg, Netwerk voor Ouderen, Jeugdraad, Cursuswerkgroep en Verenigingsraad duidelijk hun positie binnen het SKW en hun netwerk met de Sprundelse samenleving uiteen hadden gezet, volgde het moment suprême.

Voorzitter Adrie van Ginneken maakte de nieuwe naam en het nieuwe logo van SKW Sprundel bekend. "De naam SKW dekt de lading niet meer. Heel het dorp werkt samen voor een vitale, zelfdragende dorpsgemeenschap, aantrekkelijk voor jong en oud. We gaan verder onder de naam 'Dorpswerk Sprundel', waarbij samenhang centraal staat. We sluiten hiermee prima aan op de Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo)", aldus Van Ginneken.

Verder laat de voorzitter weten dat niet alleen de naam verandert, maar ook het adres en email- adres. "Met de komst van het nieuwe dorsplein dat onlangs de officiële naam ‘Kloosterplein’ heeft gekregen, wordt ons nieuwe adres Kloosterplein 3."

NUwerk

Tip de redactie