De Zegse tennisvereniging TC Hooghei viert het 25-jarig jubileum. Dat gebeurt op zaterdag 5 november met een feestavond. 

Op deze bijeenkomst zijn alle leden en oud-leden welkom om herinneringen op te halen onder het genot van een hapje en een drankje.

De leden begonnen een kwart eeuw geleden met het tekenen van de oprichtingsakte. De vereniging zag het licht op een braakliggend stuk grond aan de Jongeneelenstraat. Dit domein lag in de wijk Hooghei waaruit de naam van de club voortkwam.

Houten kantine

De vereniging nam een houten kantine over van de wielerbaan uit Oudenbosch. Ook werden drie kunstgrasbanen aangelegd. Dat was voor die tijd uniek. Het gaf de leden de mogelijkheid om ook in de winter te tennissen. Onlangs zijn de banen voor de derde keer vervangen.

De club heeft inmiddels een mooie kantine waar oud-leden bridgen en darten. TC Hooghei gaat met de tijd mee. Zo liggen er op het dak van de kantine zonnepanelen, waardoor de vereniging kan voorzien in haar eigen stroomvoorziening. Ook heeft TC Hooghei een actief sponsorbeleid wat de financiële basis voor de komende jaren solide maakt.